Utasbiztosítás kalkulátor

Az utasbiztosítás kalkulátor segítségével kiszámolhatja és árgaranciával meg is kötheti a legjobb utasbiztosítási szerződést.

NE csak az olcsó utasbiztosítást keresse!

A legjobb utasbiztosítás külföldre, csak 2 perc alatt online!

Ha a külföldi utazása során a következő veszélyes vagy extrém sportok élményébe is belekóstol, mindenképpen jelölje az online utas balesetbiztosítás kalkulátorban! A legjobb utasbiztosítás is kizárólag csak akkor fizeti ki ezen sportok közbeni balesetek orvosi kezelési költségeit, ha az utasbiztosítási díjában is megfizette az extrém sportok kockázatának árát!
A következő sporttevékenységeket ítélik veszélyes sportnak az utasbiztosítók: síelés, búvárkodás, jetsky, vizisi, szörf, rafting, canyoning, extrém sport

A külföldi utasbiztosítás megkötése után…

A külföldi utasbiztosítás online megkötése után figyelmébe ajánljuk…

Autóbiztosítással rendelkezik?

Mielőtt külföldre utazik…

Autóval utazik külföldre?

  • autóval történő külföldi utazás előtt kötelező biztosítójától kérje ki a KGFB meglétét igazoló Nemzetközi Zöldkártyát
  • javasoljuk, hogy olvassa el az Autóbiztosítással rendelkezik? c. fenti bekezdésben ajánlottakat is
  • Átvizsgáltatta már autóját?
    Egy jól karbantartott autó is bármikor elromolhat külföldön. Pár ezer forintért, több százezer forintos váratlan kiadástól kíméli meg az Assistance biztosítás, mely belföldön is érvényes

Reméljük gondtalan és balesetmentes utazásban lesz része. Ha mégis bekövetkezett a külföldi autóbaleset vagy személyi sérülés, mielőtt a biztosítót kárbejelentés céljából felkeresné írjon. Segítünk, hogy magas baleseti kártérítést kapjon.

 

Utasbiztosítás kalkulátor
5 (100%) 2 szavazat